Dreamies jutalomfalat macskamenta ízesítéssel 60g

730 Ft

Kívül ropogós,belül krémes falatkák;A cicák egyszerűen nem tudnak ellenállni a Dreamies™ nagyszerű ízeinek.Nem használunk titkos összetevőket és varázslat sem szükséges ahhoz,hogy a Dreamies™ a cicák kedvenc kényeztető falatjaivá válhasson:csupán beletettünk egy csomagba rengeteg finomságot,amit a cicák szeretnek! Csak rázza meg a tasakot és figyelje,ahogy kis kedvence azonnal ott terem!

Leírás

Dreamies jutalomfalat macskamenta ízesítéssel

DREAMIES az ellenállhatatlan jutalomfalatka,amit a macskája imádni fog. A DREAMIES a spontán szórakozást és a szikrázó játékosságot nyújtja minden nap. Hisszük,hogy macskával életteliek vidámak lehetnek a mindennapjaink.Szeretjük macskánk egyedi személyiségét és függetlenségét – a DREAMIES jutalomfalatka kitűnő eszköz ahhoz,hogy előcsalja macskája játékos oldalát. Az íz és az állag ellenállhatatlan párosításának köszönhetően macskája bármit meg fog tenni a DREAMIES jutalomfalatkák nagyszerű ízéért!

Kettős állagú jutalomfalatkák,melynek a macskák nem tudnak ellenállni;Csábítóan ropogós külső,amely puha tölteléket rejt;Macskakeksz vitaminokkal és ásványi anyagokkal,mesterséges ízesítőszerek nélkül; Csupán 2 kcal minden egyes falatban; A DREAMIES 7 ínycsiklandó ízváltozatban kapható: csirke, marha, kacsa, lazac, sajt, pulyka és tonhal.

Etetési útmutató:Felnőtt macskáknak max.20 darab naponta.Junior cicáknak max.6 darab naponta. A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vegye figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is.Száraz,hűvös helyen tárolandó.Felbontás után tartsa jól lezárva és 4 héten belül használja fel.Ne feledkezzen meg friss ivóvizet biztosítani kedvence számára.

Összetevők:válogatott gabonafélék,növényi eredetű származékok,olajok és zsírok,hús és állati származékok,növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg:Antioxidánsok és Színezőanyagok;Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:A-vitamin:1293NE, B₁-vitamin:9.9mg, B₂-vitamin:16.9mg, B₆-vitamin:4.4mg, D₃-vitamin:143NE, E-vitamin:115mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):6.1mg, Jód (Kálium-jód):1.5mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):14.1mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):70.5mg/íz és aromaanyagok:Macskamenta ízesítés:11.9mg.

Analitikai összetevők (%):fehérje:22.0;zsírtartalom:22.0;szervetlen anyag:8.0;nyers rost:2.0;energia:416kcal/100 g.

További információk

Kiszerelés

100g l, 500g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamies jutalomfalat macskamenta ízesítéssel 60g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás elküldése