Pedigree tasakos eledel aszpikban felnőtt kutyák számára,vegyes válogatás 4×100 g

1.130 Ft

A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja,amely mindent megad a kutyáknak,biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást.Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap. A széles választékú,teljesértékű,ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad,ami a kutyák boldogságához szükséges.Olyan ételeket,melyeket ízlelgetve a kutyák nem győzik csóválni a farkukat és melyektől szemmel láthatóan gyarapodnak.

Leírás

Pedigree tasakos eledel aszpikban felnőtt kutyák számára,vegyes válogatás 4×100 g

A teljes értékű és kiegyensúlyozott Pedigree nedves kutyatáp nem csak tápláló,hanem olyan élvezetes mindennapos táplálék is,amely iránt minden kutya magával ragadóan lelkesedik.A könnyen nyitható tasakos kiszerelés tökéletesen frissen tartja az egészséges ételt,ami egy szempillantás alatt tálalható. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree tasakos kutyatáp rendelkezik minden alapvető tápanyaggal,amely támogatja az optimális emésztést,az egészséges bőrt és szőrzetet,a természetes ellenállóképességet és az egészséges csontozatot. A Pedigree tasakos kutyatáp nem tartalmaz mesterséges színezéket,ízanyagot és tartósítószert.

  • 1.Teljes értékű és ízletes nedves kutyatáp kölyökkutyáknak.
  • 2 A könnyen nyitható tasak tökéletesen frissen tartja az egészséges ételt,amely önmagában vagy száraz kölyökkutya-táppal együtt is fogyasztható.
  • 3.Válogatott összetevőkből,melyek biztosítják a kölyökkutyáknak az életük első hónapjaiban szükséges teljes tápellátást.
  • 4 A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai által kifejlesztett kölyökkutya-eledel.
  • 5.Ez az állateledel nem tartalmaz mesterséges színezéket,ízanyagot és tartósítószert.

Etetési útmutató: Étrendváltáskor érdemes bizonyos átállási időt hagyni,hogy kedvence alkalmazkodjon az új eledelhez.Az etetési mennyiség és a napi etetések kialakításakor vegye figyelembe kutyája igényét.

Összetevők: hús és állati származékok^ (ebből marha 6% és sertésmáj 9% keveréke a falatokban**), növényi fehérje kivonatok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok (ebből szárított répapép 0.5%). ^Amiből 93% természetes. **A termék rendszerint 48%-ban tartalmaz falatkát.

Összetétel: hús és állati származékok^ (ebből baromfi 14% és sertésmáj 9% a falatokban**), növényi fehérje kivonatok, válogatott gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok (ebből szárított répapép 0.5%). ^Amiből 93% természetes. **A termék rendszerint 48%-ban tartalmaz falatkát.

Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:D₃-vitamin:200NE, E-vitamin:60.0mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát):1.7mg, Jód (Kalcium-jód, kötött vizet nem tartalmazó):0.28mg, Vas (Vas(II)-szulfát, monohidrát):3.6mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát):2.2mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát):22.7mg/Technológiai adalékanyagok:kasszia gumi:2100mg.

Analitikai összetevők (%):fehérje:8.5;zsírtartalom:4.8;szervetlen anyag:2.0;nyers rost:0.30;nedvességtartalom:83.4.

További információk

Kiszerelés

100g l, 500g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pedigree tasakos eledel aszpikban felnőtt kutyák számára,vegyes válogatás 4×100 g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás elküldése